QORA BULUTLI YILLARGA “NUR” BAG‘SHIDA ETGAN-MAQSUD SHAYXZODA. (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
O‘tgan asrda deyarli barcha yozuvchilar shu jumladan Maqsud Shayxzoda elini ozod ko‘rish yo‘lida qo‘liga qalam ushlagan. Ular she‘rlari, dramalari, xalq og‘zaki ijodi, dostonlari bilan dushmanga qarshi kurashgan bo‘lib hozirda ham ularning qilgan ishlari avlodlariga katta samaralar bermoqda.