(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Ushbu keltirilgan tezisimizda yurtimizda dolzarb muommolardan biri bo’lgan talabalarda kommunikativ kompetentligini rivojlantirishda innovatsion yondashuv haqida qisqacha fikr mulohazalar keltirilgan.