(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Bu ilmiy maqola zamonaviy dizayn tendensiyalari mavzusiga bag’ishlangan. Maqolada, zamonaviy dizaynning eng so’nggi tendensiyalari va rivojlanishi, shuningdek, zamonaviy dizaynda yuzaga chiqadigan muammolar va ularning yutuqlari tahlil qilinadi. Zamonaviy dizaynda rang, naqsh, shakl, materiallar va texnikalar, shuningdek, texnologiyalar sohasidagi so’nggi yangilanishlar va ularning rivojlanishi o’rganiladi. Maqola, zamonaviy dizaynning rivojlanish jarayonida san’atning muhim o’rinini, ijodiy va innovatsion yondashuvlarni, shuningdek, texnologiyalar sohasidagi so’nggi yangilanishlarni o’rganishga bag’ishlangan.