(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Mazkur tezisda bugungi kunda O’zbekistonda mualliflik huquqi himoyasining holati va jarayonlari, xususan bunda mulkiy huquqlarni jamoaviy asosda boshqaruvchi tashkilotlarning o’rni xususida so‘z boradi. Bundan tashqari, raqamli muhitda mualliflik huquqining qanday amalga oshirilishi hamda uning muhofazasi haqida keng tahlil qilingan