(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Ushbu maqola Shashmaqomning “Nasr” bo’limi xususida bo’lib, uning ritmik jihati va milliy musiqa madaniyatimizda uning tutgan o’rni haqida bo’ladi. Undan tashqari “nasr” ning turli maqom sho’balarida qo’llanilishi xususida ham bo’ladi.