(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2026)
Oila – bu jamiyat va davlatning asosi. Oila – bu biz shakllanadigan muhit. Agarda, oila tinch va sog‘lom bo‘lsa, bizning dunyoqarashimiz ham jamiyatga bo‘lgan munosabatimiz ham sog‘lom va manfaatli bo‘ladi.