(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
Maqsud Shayxzodaning hayoti va ijodi haqida, O`zbekistonga kirib kelishi hamda bu yerdagi mashxur adiblar bilan tanishuvlar, urush yillari davomidagi ijodlari haqida