(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
жаррохлик амалиётларида деллиатцион кардиомиопатияларда такрорий умумий анестезияинг асорати сифатида юрак бўшлиқларининг кенгайишининг ривожланиши, систолик дисфункциянинг пайдо бўлиши билан, аммо девор қалинлигининг ошиши билан тавсифланган миокард касаллиги юзага келмоқда.