BOSHLANG‘ICH SINF GEOMETRIYA ELEMENTLARINI IJODIY O‘QITISHNI TAKOMILLASHTIRISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Boshlang‘ich sinfda geometriya elementlarini ijodiy o‘qitishni takomillashtirish o‘qituvchidan nafaqat bilim va malaka talab qiladi, balki dars jarayonida o‘quvchilarni o‘ylashga, tasavvur qilishga va ijodiy fikrlashga rag‘batlantirishni ham talab etadi. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinfda geometriya elementlarini ijodiy o‘qitishni takomillashtirishning pedagogik asoslari haqida so‘z yuritamiz.