ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАСИДА ОИЛАВИЙ ТАДБИРКОРЛИКНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ОРҚАЛИ АҲОЛИ ФАРОВОНЛИГИНИ ОШИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Ҳозирги даврда жаҳон миқёсида хизмат кўрсатиш соҳаси иқтисодиётнинг асосий тармоқларидан бири сифатида кўриб чиқилмоқда. Мазкур соҳа нафақат мамлакатлар иқтисодиётининг ўсишини таъминлайди, балки аҳоли бандлигини ошириш, турмуш даражасини яхшилаш ва ижтимоий барқарорликка эришишда муҳим ўрин тутади. Айниқса, оилавий тадбиркорликни ривожлантириш хизмат кўрсатиш соҳасида катта имкониятларни яратиб, аҳоли фаровонлигини оширишга хизмат қилади.