TUBAN O`SIMLIKLAR VA ULARNING KLASSIFIKATSIYASI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
O`simliklar dunyosi ikkita yirik bo`limga bo`linadi. Bular tuban va yuksak o`simliklar hisoblanadi. Tuban o`simliklar (150 000) va yuksak o`simliklar (300 -350 000) ga yaqin turni o`z ichiga oladi.