TILLARNING MORFOLOGIK (TIPOLOGIK) TASNIFI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Ushbu maqola orqali tillarning tipologik tasnifi bilan tanishamiz.Bu tasnif orqali ularning xuxsiyatlarini va  shu xususiyatlar orqali guruhlarga ajratishni o’rganamiz.