O‘zbekiston va Janubiy Koreya o‘rtasidagi ijtimoiy-iqtisodiy munosabatlar (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Maqolada Koreya va O‘zbekiston o‘rtasidagi  o‘zaro aloqalari ilk boshlanish davrida qanday bo‘lgani , hozirgacha qay daraja o‘zgarganligi va har ikki davlatning iqtisodiy-ijtimoiy munosabatlarining hozirgi kundagi ahamiyati haqida bayon etiladi.