MAKTAB BOLALARIDA INGLIZ TILIGA QIZIQISHINI ORTTIRISH (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Ushbu maqola 1-sinfdan 4-sinfgacha bo'lgan maktab bolalarida ingliz tiliga qiziqishni oshirishga qaratilgan. Maqolada o‘yin orqali o‘rganish, vizual materiallar, interaktiv darslar, musiqa va qo‘shiqlarning ta'siri va foydali muhit yaratish kabi usullar keltirilgan. Har bir usul bolalar uchun til o‘rganishni qiziqarli va samarali qilishga yordam beradi. Maqola, shuningdek, o‘qituvchilar va ota-onalar uchun bolalar tiliga bo‘lgan qiziqishini kuchaytirishning muhimligi haqida tushuncha beradi.