IQTISODIY G‘OYALARNING BUGUNGI KUNDA NAFASI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Birinchi prezidentimiz I.A.Karimov ta’kidlaganlaridek tarixiy xotirasiz kelajak yo’qdir. Tarixchi olimlarning ushbu jumlalari o’rinlidir “sizlar millatimizning haqqoniy tarixini yaratib bering, toki u xalqimizga ma’naviy kuch qudrat baxsh etsin, g’ururini uyg’otsin. Biz yurtimizni yangi bosqichga, yangi yuksak marraga olib chiqmoqchi ekanmiz, bunda bizga yorug’ g’oya kerak. Bu g’oyaning zamirida xalqimizni o’zligini anglashi yotadi. Haqqoniy tarixni bilmasdan turib esa o’zlikni anglash mumkin emas”.