KOGNITIV SOHA PROFESSOR-O‘QITUVCHILAR KASBIY RIVOJLANISH TRAYEKTORIYASINING DETERMINANTI SIFATIDA (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Ushbu maqolada oliy o‘quv yurti professor-o‘qituvchilarining kasbiy rivojlanish trayektoriyasining asosiy determinantlaridan kognitiv sohaning aktual tomonlari haqida mulohaza yuritiladi