O‘ZBEK MUSIQASIDA XALQ OG‘ZAKI IJODI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek musiqasida xalq og‘zaki ijodining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Xalq og‘zaki ijodining o‘zbek musiqa san'atiga ta'siri, uning tarixiy rivojlanishi, janrlari va zamonaviy o‘zbek musiqasidagi o‘rni o‘rganiladi. Adabiyotlar tahlili asosida xalq og‘zaki ijodining o‘zbek musiqasi rivojiga qo‘shgan hissasi va uning kelajakdagi istiqbollari muhokama qilinadi.