“MEHROBDAN CHAYON” ROMANINING YUZAGA KELISHI VA ROMANIING INGLIZ TILIGA O’GIRILISHI HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Atoqli o’zbek yozuvchisi, halq kuychisi Abdulla Qodiriyning  qalamiga mansub “Mehrobdan chayon” asaridagi nutqiy kalimalarning konseptual tahlilini amalga oshirmoqchimiz. boshlashdan avval, mazkur asarning yozilishi haqida ozroq ma’lumot  berib ketsak.