DIFFERENSIALLANUVCHI FUNKSIYALARNING BA’ZI TADBIQLARI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2026)
Matematik analiz kursini o‘rganish jarayonida funksiyalarning eng muhim sinflaridan biri sifatida differensiallanuvchi funksiyalar sinfi qaraladi. Ushbu maqolada differensiallanuvchi funksiyalarning ba’zi tadbiqlari hamda undan kelib chiqadigan natijalar keltirilgan.