IJTIMOIY SOHA OBYEKTLARIDA QUYOSH ENERGIYASIDAN FOYDALANISH (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2026)
Ushbu maqola Andijon viloyatining quyosh energiyasi salohiyatini, mavjud ijtimoiy obyektlarni, ularning energiya iste'molini, quyosh fotoelektr stansiyalari (PV) va kollektorlarining afzallik va kamchiliklarini, shuningdek, kerakli hisob-kitoblarni ilmiy jihatdan tahlil qiladi.