MUSIQANING JAMIYATDAGI O‘RNI, AN’ANALARI VA O‘ZIGA XOSLIGINI O‘RGANISHDA ETNOMUSIQASHUNOSLIK FANINING AHAMIYATI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2026)
Maqolada musiqaning jamiyatdagi o‘rni, an’analari, turli xalqlar va ularning madaniyati, etnik guruhlar va ularni o‘ziga xosligini o‘rganish, an’anaviy musiqa, marosimlar, musiqa asboblar va raqs shakllarini muayyan madaniy kontekstlarda taqdiq qilishda etnomusiqashunoslik fanining ahamiyati xususida bayon etilgan.