INTERAKTIV INFOGRAFIK TAQDIMOTLAR UCHUN VIDEO MATERIALLAR YARATISHDA SUN'IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARIDAN SAMARALI FOYDALANISH (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu ilmiy maqola ta’lim jarayonida ko’rgazmali dasturiy vosita ya’ni taqdimotlarni interaktiv infografik va taqdimotlarda matnlarni video shaklida taqdim etish imkonini beruvchi sun’iy intelekt texnologiyalaridan foydalanib muammoni bartaraf etish yo’llari yoritib berilgan.