O’ZBEK OILALARIDA BARQAROR IJTIMOIY MUHITNI TARIXAN SHAKLLANISH QADRIYATLARI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Turmush qoidalari, mardlik, halollik, kamtarlik, ishonch, sevgiga-sadoqat, do‘stlik, adolatlilik, mehnatsevarlik, hamfikrlilik, orastalik, go‘zallik, oqillik, e’tiqod, hurmat-ehtirom.