QURILISH KOMPANIYALAR FAOLIYATINI MENING UYIM BILLING TIZIMINI SI VA MO TEXNOLOGIYALARI BILAN INTEGRATSIYALASH (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada qurilish kompaniyalari tomonidan mijozlar to‘lov tarixi va uy-joy sharoitlari asosida shaxsiylashtirilgan xizmatlar taklif qilish imkoniyatlarini yaratish hamda chegara to‘lovlar va xizmatlar bilan bog‘liq muammolarni oldindan ogohlantirish imkoniyatini beruvchi “Mening Uyim” billing tizimini sun’iy intellekt (SI) va mashinani o‘rganish (MO) texnologiyalari bilan integratsiyalash masalasi tahlil qilinadi. Maqolada integratsiyalash jarayonining afzalliklari, qurilish sohasi uchun maxsus qiyinchiliklari, sohadagi statistik ko‘rsatkichlar va real amaliyotdagi misollar keltiriladi. Natijada, bu yondashuv orqali kompaniyalarning mijozlar bilan muloqotini, to‘lov jarayonlarini va xizmat sifatini oshirishdagi potentsial imkoniyatlar aniqlanadi.