БОКСЧИЛАР ТАЙЁРГАРЛИГИДА ФУНКЦИОНАЛ ҲОЛАТИНИ МОНИТОРИНГ ҚИЛИШНИНГ ИЛМИЙ-УСЛУБИЙ ЖИҲАТЛАРИ (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Мақолада малакали боксчиларнинг мусобақаолди тайёргарлиги жараёнида функционал ҳолат юрак қисқариш частотаси (ЮҚЧ) кўрсаткичлари таҳлил қилинган. Юклама ва тикланиш жараёнларининг динамикаси, уларнинг функционал имкониятларга таъсири ёритилиб, илмий манбалар ва амалий тадқиқотлар асосида баҳоланган.