O‘zbekistonda turizm firmalari uchun ESG ahamiyati: “Dilrabo Travel” kompaniyasi misolida (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
O‘zbekistonda turizm sohasida ekologik, ijtimoiy, boshqaruv (ESG) tamoyillari hali keng qo‘llanilmasa-da, ayrim ilg‘or kompaniyalar, xususan, “Dilrabo Travel” — ayni shu tamoyillarga asoslangan strategiyalarni joriy etishni boshlagan. Ushbu maqolada “Dilrabo Travel” kompaniyasi faoliyati misolida ESG tamoyillarining o‘zbek turizm sohasi uchun qanday ahamiyatga ega ekani tahlil qilinadi.