Grammatik kompetensiyani rivojlantirishda kommunikativ yondashuvning o‘rni (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada chet tilini o‘rganish jarayonida grammatik bilimlarni samarali o‘zlashtirishda kommunikativ yondashuvning ahamiyati yoritilgan. An’anaviy usullardan farqli o‘laroq, kommunikativ yondashuv grammatikani real muloqot orqali o‘rganishni ta’minlaydi. Maqolada mazkur yondashuv asosida qo‘llanilayotgan metodlar va ularning grammatik kompetensiyaga ta’siri tahlil qilinadi.