Masala va uning boshlang‘ich matematik ta’lim mazmunidagi o‘rni va ahamiyati (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola boshlang‘ich matematik ta’limda masalalar yechishning o‘rni va ahamiyatiga bag‘ishlangan. Maqolada masalalarni yechishning o‘quvchilarning matematik tafakkurini rivojlantirishdagi roli, ularning mantiqiy fikrlash va muammolarni hal qilish ko‘nikmalariga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, masalalarni ta’lim jarayoniga integratsiyalashning afzalliklari va ushbu jarayonda zamonaviy yondashuvlar muhokama qilinadi. Maqola boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari va ta’lim sohasi mutaxassislari uchun foydali bo‘lib, masalalarni ta’limda samarali qo‘llash bo‘yicha takliflar beradi.