EKOLOGIK KOMPETENSIYANI SHAKLLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISHNING DOLZARB MASALALARI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida ekologik kompetensiyani shakllantirishning dolzarbligi, mavjud metodik yondashuvlar va ularni takomillashtirish zarurati yoritilgan. Muallif interfaol, fanlararo va innovatsion metodlarning afzalliklarini tahlil qiladi hamda ularni amaliyotga joriy etish bo‘yicha takliflar beradi.