PEDAGOGIK FAOLIYATDA QADRIYATLAR VA ZAMONAVIY TALABLAR (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik faoliyatda qadriyatlar va zamonaviy talablar o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik tahlil qilinadi. An’anaviy metodikalarda shakllangan ustoz-shogird munosabatlari, axloqiy-me’yoriy qadriyatlarning o‘rni va ularning zamonaviy ta’lim vositalarida qanday ifodalanayotganiga alohida e’tibor qaratilgan. Zamonaviy metodlarning imkoniyatlari, interaktiv ta’lim yondashuvlari, raqamli texnologiyalar yordamida qadriyatlarni o‘rgatish mexanizmlari yoritilgan. Shuningdek, qadriyatlar va zamonaviy yondashuvlar uyg‘unligini ta’minlash bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.