MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RIVOJLANISH MARKAZLARINING ROLI VA AHAMIYATI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola  maktabgacha  ta’lim tashkilotidagi rivojlantiruvchi markazlar haqida bo’lib, tarbiyachilar uchun qo’llanma bo’lib xizmat qiladi. Qaysi markaz boladagi qaysi hususiyatlarini rivojlantirishi haqida ma’lumotlar berilgan. Rivojlantiruvchi markazlarda tarbiyachining bolalarga to‘g‘ri yo‘l yo‘riq ko‘rsatishi, va maqsadni belgilab berishi va natijalarni tahlil qilib borishi haqida ham ma’lumotlar keltirilgan. Markazlarning bola rivojlanishidagi ro‘li va ahamiyati haqida yoritilgan.