XIVA XONLIGIDA BOSMAXONANING TASHKIL ETILISHI VA FAOLIYATI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Bugungi kunda dolzarb ilmiy yo’nalishlardan biri bo’lgan XIX asrning oxiri – XX asr birinchi choragida Xorazmda bosmaxona, nashriyot va matbuot tizimi masalasi atroflicha o’rganilmagan, biroq istiqbolli mavzular qatoriga kiradi. SHu jihatdan olganda mazkur maqola Xorazm tarixining dolzarb muammolaridan biriga bag’ishlangan.