BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARIDA O’YIN TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA REFLIKSIF KO’NIKMALARNI SHAKLLANTIRISH METODIKASI (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Boshlangʻich sinf oʻquvchilarda o’yin ta’lim texnologiyasi asosida refleksiv ko’nikmalarni shakllantirish va rivojlantirish, o’yin turlari, rebuslar, krossvord, pedogogik texnologiyalar asosida bolalardagi ko’nikmalarni yanada yaxshilash va rivojlantirish haqida so’z yuritiladi.