(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Bank tizimida innovatsion ishlanmalarni yaratish strategik rejalashtirishning eng asosiy yo’nalishlaridan biri hisoblanadi. Uning asosiy maqsadi tizimning ilmiy-texnik va texnologik faoliyatini belgilab beradi hamda innovatsiyalarni yaratish, ularni xizmat ko’rsatishga qo’llash, yangi mahsulot ishlab chiqarishni yaratish maqsadida yangi texnologik jarayonlarni ishlab chiqib faoliyatda qo’llash, foydalanilayotgan xizmat ko’rsatish texnologiyalarini doimo takomillashtirishdan iborat bo’ladi.