(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Biz ushbu maqolada oilaning kichik ijtimoiy guruh va ijtimoiy institut sifatidagi xususiyatlari va har bir oilaviy funksiyalarning o’ziga xos tomonlari, ularning qanchalik zarurligi va ularni to’g’ri tashkil etish uchun muhim ko’rsatmalar haqida so’z yuritamiz.