(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Ushbu maqolada Uchinchi renessans poydevorini yaratishda taʼlimning ahamiyati, taʼlim jarayonida tarbiyaning oʻrni va uchinchi renessans poydevorida ijtimoiy- gumanitar fanlarning ahamiyati va oʻrni haqida maʼlumotlar beriladi.