(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Maqolada mintaqada ziyorat turizm sohasida davlat xususiy sheriklik faoliyatini joriy etish орқали ijtimoiy va iqtisodiy loyihalarni amalga oshirish doirasida manfaatlarni muvofiqlashtirish, davlat va biznesning oʻzaro hamkorligini ta’minlashning tashkiliy-huquqiy mexanizmini ishlab chiqqan holda, turizm sohasida davlat-xususiy sheriklikni amalga oshirish maqsadga muvofiqligi asoslangan.