(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Мақолада жиноят процессуал муддатларнинг ҳисоблашда фойдаланувчи сўзлар ёки вақт ўлчов бирликлари таснифланган. Амалдаги қонун нормаларида муддатларни ҳисоблашда фойдаланувчи кун, сутка, соат, ой, йил ва бошқа тушунчаларга таъриф берилган. Шунингдек процессуал муддатларнинг ҳисоблашда қўлланилувчи меъзонлар(ўлчов бирилклари)ни таснифланишига оид фикр мулоҳазалар баён этилган.