(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Yakka tartibdagi tadbirkor sifatida siz o’z biznesingizning rivojlanishini tomosha qilishdan zavqlanasiz. Sizning mijozlar bazangiz to’planmoqda, buyurtmalar barqaror va sizning umumiy xarajatlaringiz nazorat ostida. Ammo bu o’sish bilan siz hamma narsani o’zingiz hal qila olmasligingizni tushunasiz. Siz investorlarni jalb qilishingiz, bir nechta sheriklarni qabul qilishingiz va shaxsiy aktivlaringizni firmangizning majburiyatlaridan himoya qilishingiz kerak.