(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada texnologik ta’lim tizimida robototexnika elementlarini STEAM yondashuvi orqali o’qitish metodikasi va uning samaradorligi tadqiq qilingan. Lego Mindstorms, Arduino va Raspberry Pi kabi platformalar asosida qurilgan o’quv dasturlarining o’quvchilar texnik ko’nikmalariga ta’siri o’rganilgan.