(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada Yunus Emrening tasavvufiy-falsafiy qarashlari, uning hayot yo‘li va ijodida aks etgan ilohiy ishq, insonparvarlik hamda komil inson g‘oyalari tahlil qilinadi. Shuningdek, uning she’rlari orqali yashirin ma’no qatlamlari va ruhiy kamolotga eltuvchi fikrlar yoritib beriladi.