(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada elektron tijoratning zamonaviy turlarini rivojlantirishning jahon tajribasi, O‘zbekiston uchun dolzarb muammolari va rivojlanish istiqbollari tahlil qilingan. Maqolada elektron savdo platformalarining turli xil modellari, ularning afzalliklari va kamchiliklari, shuningdek, yetuklarni rivojlanayotgan mamlakatlarga moslashtirishning amaliy jihatlari ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, elektron tijorat sohasida muvaffaqiyatga erishish uchun zamonaviy texnologiyalarni joriy etish, xavfsizlik tizimlarini mustahkamlash va iste’molchilar ishonchini ta’minlash zarur.