(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada lisoniy birliklar va ularning turlari, shuningdek, nutqda voqelanishi haqida ma’lumot berilgan. Mavzu yuzasidan O‘tkir Hoshimovning asarlari tahlilga tortilgan. Yozuvchining tilshunoslik bilan bog‘liq mahorati nutq jarayonida yuzaga chiqqan.