(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Maktab yoshidagi bolalarning o’qish jarayonida ota- onalar va pedagoglarning hamkorlikda bo’lishi uning o’qishiga ijobiy ta’sir ko’rsatadi.