(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Bu makale, Özbek televizyonunun çocukların maneviyatındaki sosyo-estetik etkilerini belirleme, bireyin gelişiminde televizyonun teknik ve sanatsal olanakları, sanatsal becerilerin kullanımı gibi yönleri ele almaktadır. Televizyon programları ve çocuk kitleleri arasındaki ilişkilerdeki anlaşmazlıkları ve engelleri belirlemek, televizyonun gözden geçirdiği siyasi, manevi ve ekonomik konuları ele almadaki mevcut sorunları gündeme getirmek ve gençlerin eğitimindeki rolünü artırmak için kapsamlı bir şekilde incelenmiştir.