(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Bugungi kunda dunyo shiddat bilan rivojlanmoqda. Yangi texnologiyalar, ilmiy kashfiyotlar va innovatsion ishlanmalar insoniyat hayotini tubdan o‘zgartirmoqda. Shu bilan birga, ilm-fan va innovatsiyaga yetarli sarmoya kiritmasdan, mamlakatlar global raqobatda ortda qolish xavfi bilan yuzlashadi.