(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Homerning “Iliada” dostoni oʻzbek tiliga tarji-masining lisoniy kognitiv tahlili uchun misollar keltirilgan. Doston qahramonlari uchun berilgan epitetlarning belgilari va tarkibiy lingvistik izohlari berilgan.