(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich matematik taʼlimda arifmetik materialning mazmuni va mohiyati, uning o‘quvchilarning tafakkurini shakllantirishdagi roli, pedagogik jarayondagi ahamiyati hamda uni samarali o‘qitish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, arifmetik bilimlarning bosqichma-bosqich berilishi, didaktik tamoyillar asosida tashkil etilishi va zamonaviy metodik yondashuvlar asosida o‘rgatish muhimligi ta’kidlangan.