(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Boshlang’ich maktabda o’quvchilarning samarali ta’lim olishi faqat boshlang’ich sinf o’qituvchisining etarlicha yuqori darajadagi loyiha malakasi bilan mumkin. Shunday ekan, oliy ta’lim pedagog kadrlar tayyorlashda bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining loyiha kompetensiyasini shakllantirishdek muhim vazifani muvaffaqiyatli bajarishi kerak.