(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu tezis bokschilarda mashg‘ulot yuklamalarini samarali rejalashtirish va nazorat qilish usullarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda sportchilarning jismoniy tayyorgarligini optimallashtirish, jarohatlarni oldini olish va yuqori natijalarga erishish uchun zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi. Mashg‘ulot jarayonida yuklamalarni monitoring qilishning ilmiy asoslangan usullari, shuningdek, individual va jamoaviy rejalashtirish strategiyalari ko‘rib chiqiladi.